Koh Lanta

Hej hopp!

Nu har vi lamnat underbara Phi Phi oarna for tre dagar sedan och landade pa Koh Lanta. Har ar det definitivt luuugnt men vi har haft det jatteskont! Vi har bott i en lyxbugalow och bara relaxat med mycket somn, boklasning och en timmes thaimassage for 70 svenska kronor! Malin har lite blamarken pa sin rygg men det ska nog ha gjort nytta ocksa... =)

Vi har pressat i solen, Malin har badat bland ett hav fullt av minimaneter...! och sa red vi pa sooota elefanter idag! Det var en jattemysig morgon i djungeln, en timme pa elefantryggen och sen en uppvisning av en babyelefant.

Imorgon bar det av mot Ao Nang dar vi ska traffa Gnestatjejerna igen vilket vi ser fram emot! =) Krabi blir vart sista stopp innan Bangkok den 29e men vi ska besoka fina smaoar under tiden och forsoka hinna med massa roliga vattensporter.

Vi har faktiskt tagit massa mysiga foton har ocksa fran middagar pa stranden, elefantridningen och pa mysrummet men bilderna gick inte att lagga in pa denna datorn sa vi far gora en ordentlig uppdatering pa Ao Nang istallet!

Nu ska vi packa vara ryggsackar och snart sova for imorgon blir det en tidig upphamtning 7.15 redan - och sa gar baten till Ao Nang klockan 8.00.

Vi saknar er dar hemma men tanker njuuuta i 12 underbara dagar till!

KRAMAR♥

Kommentarer
Postat av: Mamma Carina

Älskade töser, vad jag saknar er och våra salladsmiddagar med Friends. Passa på och njut riktigt ordentligt nu och va rädda om er. Puss och Kram

2010-03-18 @ 17:12:52
Postat av: emelie

amen shit! LÄste och läste och läste och sedan kommer en reklam bild!!!! what the f*ck! haha, blev så besviken, väntade på bilder men men, ser fram emot dem till senare =) älsskar dig gumman =)

2010-03-18 @ 18:55:47
Postat av: Christina o Leif

Så mysigt ni har det och vi ser fram emot att få se era nya bilderoch njut nu riktigt era återstående Thailanddagar Kram Ninna o Leif

2010-03-20 @ 14:33:19
Postat av: Mamma Birgitta

Hej pepparkaks tejer!

Var det någon speciell hälsonytta att bada med mini maneter!?=)det låt betydligt härligare med elefantritten. Njut nu och ha det riktigt härligt! vi saknar er.



Kram!

2010-03-21 @ 14:29:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0